3-daags Vriendenweekend naar Winterberg - Skien, langlaufen en rodelen

Dit arrangement is inclusief

  • Voorbereiding en organisatie:
  • 2 Overnachting op basis van 2-persoons kamers in hotel aan de piste (of op loopafstand)
  • 2x Een ontbijtbuffet
  • Skiën, langlaufen of wandelen zaterdag
  • Ski of langlaufmateriaal zaterdag
  • Skipas zaterdag Altastenberg
  • Rodelen
  • Gezellige maaltijd in Berghut op zaterdag

Prijs: vanaf € 279,00 p.p. exclusief 21% btw.Te reserveren vanaf 10 personen. 
Exclusief: vervoer, drankjes, verzekering, meerprijs overige activiteiten.

Geen sneeuw? Dan een spectaculair alternatief.

  We gaan er natuurlijk vanuit dat er sneeuw ligt en met de sneeuwkanonnen kunnen ze heel veel. Maar met de temperatuurschommelingen van tegenwoordig zou het kunnen gebeuren dat het te warm is en er helaas geen sneeuw ligt. Ook dan hebben we een spectaculair en spetterend programma. De deelnemers kunnen kiezen uit sportieve, actieve en creatieve activiteiten.

  De prijs van dit Winterberg voor groepen programma is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Weekendje Winterberg voor groepen

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met familie, vrienden of collega's van dit compleet verzorgde 3-daags weekend programma met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen! Gedurende het weekend verblijft u op een van onze vaste locaties in het Sauerland. Wij bieden mogelijkheden van eenvoudig tot super de luxe.

Winterberg voor groepen programma

  Dag 1: Met bus of eigen vervoer naar Winterberg. Vanaf Arnhem is het maar 2 uur rijden. Vanaf 19:00 uur staat er (optioneel) een overheerlijk buffet klaar en kunt u samen lekker eten. Na het eten kunt u ervoor kiezen om gezellig een fakkeltocht te doen of liever gezellig borrelen? U mag het zelf bepalen.

  Dag 2: Vanaf 08:00 tot 09:00 uur lekker genieten van een heerlijk ontbijtbuffet.

  programma De deelnemers kunnen een keuze maken uit een aantal activiteiten:

  • Les in skiën of snowboarden
  • Vrij skiën of snowboarden
  • (Sneeuwschoen) Wandelen onder begeleiding
  • Langlaufen onder begeleiding

  Gedurende de dag wordt er ski- en snowboardles aangeboden voor alle beginners door ervaren Nederlandse instructeurs.

  Rodelen
  Als afsluiting van deze fantastische ski dag in de sneeuw hebben we een spectaculaire groepsactiviteit op het programma staan: het sleeën. Even jeugdherinneringen ophalen en met z'n allen op verschillende soorten slees de piste afgaan!

  Gezellig dineren in de Berghut
  Na het rodelen gaat u terug naar het hotel. Iedereen kan even bijkomen op de kamer, een drankje doen in de bar van het hotel, uitrusten, zich omkleden en opfrissen om vervolgens aan te schuiven voor het diner in de berghut.

  Dag 3: Vanaf 08:00 tot 09:00 uur kunt u lekker genieten van het grote 'Welcome to the day'-ontbijtbuffet.

  Terugreis naar Nederland

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een familieuitje, mannenweekend, vrijgezellenparty of familiefeest. Wij nemen u alle zorg en organisatie uit handen.

Maak uw wensen kenbaar!

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen!

Ligging

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met familie, vrienden of collega's van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!