Origineel mannenuitje in Gelderland - Scherpschutter arrangement

Dit arrangement is inclusief:

  • De 5 verschillende schietonderdelen: blaaspijp-, buks-, kruisboog-, luchtdrukpistool- en handboogschieten
  • 1 drankje gedurende het schieten (bier, fris of water) Alleen geldig op locatie in Laren
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Zeer ervaren begeleiders
  • Veiligheidsnetten
  • Prijzen: 1e prijs en een poedelprijs

  Prijs: € 33,00 p.p. op basis van minimaal 12 personen
  Bent u met minder personen ? Vraag naar de mogelijkheden.

  Ook mogelijk op uw eigen locatie. Vraag naar de mogelijkheden!

  Optioneel bij te boeken:

  • Koffie of Thee met appelgebak à € 6,25 p.p.
  • BBQ à € 19,00 p.p.
  • 2 uur Drankafkoop à € 18,00 p.p.
  • 3 uur Drankafkoop à € 19,50 p.p.
  • 4 uur Drankafkoop à € 22,00 p.p.
  • Stamppotbuffet à € 20,00 p.p. 

De prijs van dit Scherpschutter arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

TIP: Scherpschutter arrangement in Gelderland

Voor de scherpschutters onder ons bieden wij u dit leuke Schietsport uitje. Gedurende dit arrangement leert u schieten met verschillende wapensoorten. Misschien wel één van de leukste uitjes momenteel. Een leuke activiteit die zowel binnen als buiten kan worden beoefend.

Tijdens dit veilige en spannende uitje gaat u verschillende schietkunsten beoefenen waarbij onze instructeurs u bij allemaal een technische uitleg geeft en een stuk geschiedenis van het betreffende wapen verteld. Uiteraard is er sprake van een stukje competitie waarbij er uiteraard een prijs is in de vorm van een beker voor de winnaar en een poedelprijs voor degene met de minste aanleg. Het leuke van de diversiteit qua aanbod is dat iedereen wel in 1 of meerdere activiteiten goed is.

De onderdelen van het scherpschutter arrangement

  Schiet als een aboriginal met een blaaspijp of als een middeleeuwse ridder met een kruisboog of handboog.
  Altijd al eens afgevraagd wat moeilijker is? Schieten met een pistool of een geweer? Dit is de kans om ze allebei eens uit te proberen.

  De scores worden bijgehouden dus er is een leuk wedstrijdelement. Wij beschikken over een zeer groot arsenaal, dus ook bij grotere groepen kunnen wij wat voor u betekenen.

  Laser-Kleiduifschieten (OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN):Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen.

  Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Doordat de duiven van kunststof zijn en er niet met scherp geschoten wordt, is er geen afval en is er geen vergunning nodig, het is veilig op elke locatie. Qua ervaring is het bijna identiek aan schieten met hagel.

  Wij zorgen voor een enthousiaste begeleiding en houden de individuele scores bij. Hierdoor ontstaat er een competitie-element en blijven mensen fanatiek/enthousiast tot de prijsuitreiking.

  Veiligheid voor alles.
  Wij hebben een indoor- en outdoor laserkleiduifschietset.

  De volgende onderdelen worden gedaan tijdens dit leuke groepsutije:

  • Blaaspijpschieten
  • Buksschieten
  • Kruisboogschieten
  • Luchtdrukpistoolschieten
  • Handboogschieten
  • Optioneel: Laser-kLeiduifschieten (schieten op vliegende kleiduiven die 30 meter door de lucht vliegen) € 15,- p.p. extra en bij grotere groepen inclusief

  Alle wapens zijn uiteraard legaal. Veiligheid is zeer goed gewaarborgd. De wapens zijn qua zwaarte afgestemd op de activiteiten en doelgroep. Het zijn lichte, maar professionele wapens. Onze medewerkers zijn uiteraard goed opgeleid en geïnstrueerd.

7.3 | 3 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

7

prima, fijne dame voor uitleg en begeleiding. Had wel iets meer verwacht ( buiten schieten) en grotere banen, en mogelijk ook meer wapens beschikbaar, waardoor je met 10 man niet zo op elkaar hoeft te wachten.

Kees oomen

8

Leuk evenement, goede begeleiding, ongedwongen sfeer

Justitievakbond Juvox

7

Prima dag met ons hele gezelschap. De verschillende schietonderdelen waren goed verzorgdok en vooral qua veiligheid. De Amerikaanse tandem was op zichzelf leuk maar toch viel het "achterop" niet mee en dan is 19 kilometer best ver. Kiezen voor een Solex is aan te bevelen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.