GPS Avontuur Veluwe - Op pad met de GPS en GSM

Bij dit GPS avontuur op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Petit four
  • GPS avontuur Veluwe
  • Fiets- en Stephuur
  • Uitgebreid "Gewoon lekker" Buffet

  Prijs: € 84,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

  Bent u met minder dan 10 personen? Dan geldt voor uitsluitend het sportprogramma een minimumbesteding van € 445,- De rest van het arrangement wordt wel per persoon gerekend!

  Gedurende het gehele jaar mogelijk, alleen overdag in verband met daglicht. Voor 's avonds is er ook een alternatief satelietspel; vraag ons naar de mogelijkheden.

  De prijs van dit GPS avontuur op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024.

Groepsuitje waarbij het om samenwerking draait

  Het GPS Avontuur bestaat uit fietsen, steppen, een boswandeling en meer. U gaat op pad met een GPS, videocamera, telefoons etc. Probeer zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en u verdient dan de meeste letters en daardoor heeft u de meeste kans om te winnen. Een erg leuk en spannend programma in een van de mooiste (natuur)gebieden van Nederland!

Met de GPS, camcorder en GSM op pad - Zoek het maar uit!

  U wordt ontvangen met koffie en bosbessengebak met slagroom in ons sportcafé. Daarna is het tijd voor het ’actieve’ gedeelte: voorzien van de G.P.S, een videocamera, fotomap en de G.S.M, gaat u al fietsend, steppend en lopend een avontuurlijke tocht tegemoet.

  Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de opdrachten, via de GSM steeds een nieuwe. Door middel van foto’s wordt u met de wandeltocht door een stukje Veluwe geleid alwaar u video opdrachten krijgt. Het fietsen en steppen doet u met een G.P.S. U krijgt elke keer een nieuwe code van ons en gaat op zoek. Gegarandeerd plezier!

  Na deze 3 onderdelen worden de filmopdrachten bekeken, wat altijd voor de nodige hilariteit zorgt. Vervolgens serveren wij u een overheerlijk uitgebreid buffet.

Combineer uw uitje met een overnachting in ons chalet hotel

U kunt op deze locatie ook overnachten in een Finse chalet die zijn onderverdeeld in sfeervolle ruime kamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn verwarmd en voorzien van 2+1 losse bedden inclusief bedden- en linnengoed, een badkamer met wastafel, kledingkast, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe en U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom via een poort achter de lodges.

Overnachten kan al vanaf € 34,- p.p.

8.0 | 6 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

Marjolijn Apeldoorn

8

Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn

Reijer Arnhem

8

Reeds eerder bij Polysport geweest; is goed bevallen.

Joris Schoonhoven

8

We zijn vorige jaar met jaarlijkse vriendenuitje, ca. 30 vrienden en vrienden bij u op bezoek geweest. Iedereen heeft het naar het zin gehad. er zijn al diverse vrienden een 2e keer geweest met het gezin.

C. Bomgaars

8

Wij waren met een groep (familie) varierend van 0 tot 60 jaar. Het GPS avontuur met step,treinfiets en wandelen was voor iedereen goed te doen.
Dit was mede omdat je na iedere opdracht weer terug kwam in het gebouw van de locatie. Gezellig actief met elkaar leuke dingen doen.
Het eten en drinken was ook heel goed verzorgd.
Kortom voor herhaling vatbaar.

Anoniem

8

Goed verzorgd, leuk arrangement met diverse onderdelen en prima begeleiding

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes
 • Tennisbaan

Onze Partner

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.